Micke Johansson

Master glass blower
+46 709 22 87 86

© 2012 Studio 46

I glasshopen

Nya öppettider i glasshopen: Måndag-fredag: 10.00-17.00 Lördag: 10.00-14.00 Söndag: STÄNGT Röda dagar: STÄNGT Välkomna!

Triumfglass

Nu är glassboxen fylld igen med glass från Triumfglass

Triumfglass

Nu kan du även köpa Triumfglass här!

Julkalendererbjudande 23 december

Idag är det sista dagen med julkalendererbjudande så då blir det ett extra bra erbjudande. Dagens julkalendererbjudande idag den 23 december är 20 % rabatt på alla skulpturer i shopen av Micke Johansson. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Gäller endast här på plats i glasshopen.

Julkalendererbjudande 22 december

Dagens julkalendererbjudande idag den 22 december är 20 % rabatt på Micke Johanssons blästrade nätskålar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Gårdagens erbjudande gäller även idag den 19 december.

Julkalendererbjudande 18 december

Dagens julkalendererbjudande idag den 18 december är 20 % rabatt på Micke Johanssons blomskålar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Julkalendererbjudande 17 december

Dagens julkalendererbjudande idag den 17 december är 20 % rabatt på Spinn-serien av Micke Johansson. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Julkalendererbjudande 16 december

Dagens julkalendererbjudande idag den 16 december är 20 % rabatt på Happy wave-serien av Micke Johansson. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Julkalendererbjudande 15 december

Dagens julkalendererbjudande idag den 15 december är 20 % rabatt på dessa tattooarieler av Micke Johansson. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.